26.2.2013

Pidennyshaaveita

En tiedä mistä päin nyt tuulee mutta jostain syystä olen alkanut haaveilla pidemmästä kuontalosta. Vaikka omalta tukalta löytyy jo nyt ihan kiitettävästi mittaa ja varsinkin tuuheutta, houkuttelisi pienen lisämitan hankinta silti enemmän kuin hiukan! 

Alkuun kuva omasta tukasta kiharrettuna:


Tukkaa siis löytyy omasta päästä ihan kiitettävästi mutta miksi silti nämä kuvat saavat mut selailemaan kampaamoni hinnastoa?
*Kuvat napattu täältä*


Hakusessa olisi siis ihan mieletön leijonanharja :) Aion ottaa haaveen puheeksi perjantaina kampaajallani, saa nähdä mitä keksitään! Mitään ei toki tässä ajassa saada tehtyä mutta saan varmasti vähän osviittaa siitä, mitä tämän eteen voisi tehdä!

2 kommenttia:

  1. Oi minä kans haaveilen pidennyksistä! Tosin ylipäänsä kampaajalla käynnistä. Edellisen kerran oon käynyt viime syksynä ja seuraavan kerran menen vasta toukokuussa. Nyt oon ihan tarkoituksella pitänyt taukoa, kun kotona lähinnä ollaan. Ja kun se minun parturi on Haapavedellä niin ei ihan kovin tiheesti pääse käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi sun ei tarvi enää kauaa haaveilla, pian saat lisää tukkaa :) Täällä on juoksukoulu startannut! Juoksumatolla sisätiloissa tosin mutta kuitenkin, kiitti vinkistä! :)

      Poista