2.1.2014

Ruokaryhmätouhuja

Nyt on pähkäilty polla punaisena millaisen ruokaryhmän tuohon uuteen keittiöön hommaisi! 
Koska tyyli on enempi maalaisromanttinen kuin moderni, ei korkeakiiltoisia kalusteita voinut ajatellakaan mutta se ei silti valintaa kovin paljoa helpottanut! 
Tällä hetkellä meidän kompaktissa köksässä on neliskanttinen pikkupöytä, joka ei enää seuraavaan taloon pääse mukaan kuin korkeintaan siksi aikaa että uusi ryhmä saapuu.


Kuva vuoden takaa, silloin meidän kotiin tehtiin joulu toisin kuin tänä vuonna.. 
Pöytä on paapan kotoa pelastettu, varmasti lähemmäs 100v vanha ja tunnearvoa löytyy mutta auttamattoman pienihän tuo on.

Monien vaihtoehtojen seasta nousi hyväksi vaihtoehdoksi Askon kuuden hengen ruokaryhmä täysvalkoisena. Väri onkin ollut oikeastaan ainut kriteeri pöydän etsinnässä sen lisäksi, ettei kiinteitä pehmusteita saisi olla. Kun katsoo meidän istuintyynyjä nyt, ymmärtää miksi :)Tuollaiseen päädyttiin, sen luulisi sopivan meidän keittiöön hyvin, on just passelin värinen ja vanhat istuintyynyt sopii näihinkin (pesun jälkeen!). Nämä oli nyt alennuksen aikana ehditty myydä loppuun mutta uusia pitäisi tulla sopivasti meidän muuton aikana! Voin kuvata sen sitten paraatipaikallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti