13.6.2013

IKÄVÄ!


Nyys.. Waldo lähti eilen vaarin kyytillä mattokuormassa Provinssia evakkoon ja täällä on kaksi orpoa koiranomistajaa ihan ihmeissään ilman äkäpussia! Hassua miten koiran läsnäoloon on tottunut niin paljon että vaikka tietää sen olevan 80km päässä aiheuttamassa harmaita hiuksia isulle ja vaarille niin silti huomaa monesti miettivänsä että sitä pitää pian käyttää pihalla tai ruokkia! Myös lattialle pudonneita ruokia ei hoksaa siivota koska yleensä ne ei ehdi edes koskettaa maata kun Waldonaattori imaisee ne jo suuhunsa :) 


Ei auta jäädä synkistelemään, tämä siirto helpotti meidän huomista niin paljon! Säästetään vähintään tunti sillä, ettei tarvitse koukata isulan kautta vaan päästään majoittumaan Seinäjoelle hieman aiemmin. Meillä kävi säkä ja saatiin vuokralle uusi omakotitalo parin kilometrin päästä Provinssialueesta! Ei siis tarvitse yöllä säätää taksien kanssa vaan päästään käppäillen sateensuojaan huilaamaan :) 

PMMP @ Provinssirock 2012
Mä odottelen innolla PMMP:n keikkaa, onneksi kaverini tulee näillä näkymin keikalle mun kanssa, festariseurana mulla kun on J ja sen kaveri, jotka eivät ihan kuulu faneihin :D Tulee varmaan äijäenergiaa jo korvista ennen kuin ilta kääntyy lauantaiksi mutta ehkä mä selviän..

Näillä ja pinkeillä Haisaappailla selvitään toivottavasti tästä rockista. Sadetta on luvattu tasaisesti koko viikonlopuksi eli Ellokselta tilatulle sadetakille taitaa tulla käyttöä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti