28.6.2013

Ompeluhaaveita

Risti peräseinään! Muhun on iskenyt ompeluinnostus :)

Pyysin jo joulun tienoilla synttärilahjaksi porukoilta ompelukonetta. Alkuäimistyksestä toivuttuaan kaikki otti toiveen lopulta tosissaan ja toukokuussa sain ihkaensimmäisen ompelukoneeni!

Tässä se on! Eikä mikä tahansa masiina vaan Singeri ;) Ihan karvahattumallia kuten käyttäjänsäkin, artesaanigeenit meni kaikki vanhemmalle siskolle! Kunhan saa suoraa ja siksakkia niin se riittänee mulle, sen verran oon jo tutustunut että vähän enemmänkin toimintoja kuitenkin löytyy. Just nyt ei oo ollut mitään työn alla, joka ikkunassa on verhot ja tyynyjäkään ei tarvi enempää.. Just niihin mun taidot saattais riittää :D

En tiedä puraisenko liian ison palan jos ottaisin kesäloman tavoitteeksi maximekon tekemisen! Toki en edes ihan varmana tiedä onnistuuko tuolla masiinalla se vai tarvittaisiinko siihen saumuria..? Ehkä se ajan myötä selvenee :D Onneksi suvusta sellainenkin aparaatti löytyy..

Jos tekisin mekon trikoosta kuten ensin ajattelin, saisi malli olla tällainen tosi simppeli kuten h&m:n mekossa:

 Yksiväriset värit kuitenkin tympii ja kaupassa ei muita oikein tunnu olevan niin kai se on tehtävä itse.. 

Mm. nämä kankaat olisivat kivoja:

Siksak-trikoo  # http://www.kapynen.fi
Musta siksakki-trikoo  # http://www.virkkukoukkunen.net
Tai vähän vastaava (tällä hetkellä loppuunmyyty tosin)
Sekaraita-trikoo   # http://www.kapynen.fi
Giraffe-luomupuuvillaneulos   # http://www.kangastuulia.fi

Tää olis ehkä jo liiankin retro :D ^^

Pilkut-trikoo   # http://www.elinawee.com


Appelsiinit-frotee   # http://www.elinawee.com
Mitenhän frotee toimii tällaisessa? Onkohan se turhan raskas.. Tuosta kankaasta voisi kyllä tehdä jonkun topinkin :)

Linnut-trikoo   # http://www.elinawee.com
Psykedeelinen? Jep.. Mutta ainakin tämä tunika näyttää aika mageelta!

Sydänlukko-trikoo  # http://www.sampsukka.com
Tää on hieno!! Ja alennuksessa.. ;)

Jää nähtäväksi mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.. Ennen kuin lähden tilailemaan nettikaupoista mitään teen ainakin Eurokankaaseen visiitin nyt kun on aikaa. Mulla alkoi nyt nimittäin kuukauden loma! :)
Wuhuu!! Toki se menee varmaan eroa surressa, jouduin sanomaan heipat maailman ihanimmalle työkaverille eikä tässä ole kuivin silmin oltu vuorokauteen.. Ehkä mä pian kokoan itseni ja alan nauttimaan kesästä.. Sitä ennen pitää ehkä vähän vielä nyyhkiä lapsukaistenkin perään ;)
 Syksyllä on sitten edessä uudet haasteet toisessa päiväkodissa. Onneksi se on entuudestaan tuttu ja lafka pysyy samana, vain yksikkö vaihtuu!

Nyt voisin alkaa siirtämään juhannuskuvia koneelle.. Siinä onkin savottaa kun J taas pääsi järkkärinsä kanssa vauhtiin! Kestääköhän läppärivanhus enää sellaista kuvamäärääkään :/ ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti