1.7.2013

Muuttoilmoitus

Jep, näpyttelin sen äsken! 

Viiden vuoden asumisen jälkeen maltoin vihdoinkin vaihtaa Vaasan kotikunnaksi enkä asu täällä enää vain tilapäisesti! Tuntuu jotenkin hassulta.. 
Lykkäsin kirjojen vaihtamista Lapualta tänne niin kauan että sain viisaudenhampaat poistettua Lapuan hammashoitolassa, siellä kun on 2007 asti ollut poistoprojekti aluillaan. Vipat viisurit nypättiin viime elokuussa eli vähän venähti ilmoituksen teko! 

Elättelin toiveita siitä, ettei tarvitsisi tässä välillä tehdä mitään ilmoituksia vaan saisin vaihtaa osoitetta vasta sitten kun muutetaan tästä siihen ekaan omaan asuntoon.. Se projekti tuntuu kans vähän kestävän joten pakko mikä pakko. Lain mukaan kun saa asua tilapäisesti vain vuoden paikkakunnalla esim. työn takia. Eipä kukaan ole silti perään kysellyt :)

Tuntuu hassulta että enää mulla ei ole asiaa Lapuan palveluihin, ei sillä että se mikään arkea mullistava menetys olisi mutta näinä 24 vuotena niihin on vähän ehtinyt tottumaan! Helpottuu toki hommat paljon kun saa suoraa lompsia täällä lääkäriin jos tarve on eikä tarvitse murehtia mihin menisi ja missä mut otetaan vastaan!

Käppäilin tänään kaupungilla mukavassa säässä, keskustan oli vallannut eurooppalainen ruokatori ja joka kulmassa oli erilaisia ruokakojuja. Väkeä oli paljon liikkeellä ja pyörällä olin nopeammin perillä kuin autolla. Siinä vilinässä tuli olo, etten haluaisi just nyt asuakkaan missään muualla kuin täällä :) Jos tuollainen meininki on vain 10min pyöräilymatkan päässä niin asiat ei voi olla kovin huonosti! Toivotaan että tämä opiskelijakämppäkin vaihtuisi tulevaisuudessa vakituisempaan kotiin - mikään kiirehän meillä ei ole kun vaan heti löytyisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti