25.7.2013

Ompeluhaaveita part 2 ja kuvatulva!

No nyt lähti juttu lapasesta! Tuskin on pöly keittiönpöydälle laskeutunut edellisen projektin jälkeen kun jo hippailen seuraavan kimpussa. Kyllä on aikakin palata jo pian töihin ja lopettaa tällainen mulle kuulumaton ompeluvimmailu :D

Meidän talouteen on kaaauan haaveiltu säkkituolia. Fatboy olisi todella siisti mutta hieman turhan kallis! Huuto.netistä löytyi jo edullisia viritelmiä ja sellainen tulee varmaan hankittua jos saan pidettyä ompeluvimman kurissa! Ainakin terassille sellainen ulkokäytön kestävä tulee hommata :) 
(toim.huom, meillä ei ole vielä terassia, eikä sellaista asuntoa johon säkkituoli mahtuisi.. Mitä pienistä?!)
Näitä saisi Huuto.netin kautta www.jago24.de -sivustolta n.viidelläkympillä

Tuon saisi kätsysti remmien avulla väänneltyä mukaviin asentoihin, musta olis muuten hyvä mutta onks kesällä vähän kuuma? Niinkuin erään Ahosen hampaat :P (tuon taitaa tajuta vaan iskä tai joku joka on uhrannut elämästään ihan liikaa aikaa Kummelille!)
Näitä on tosi kivoissa väreissä, punainen ja oranssi näyttää tosi kivoilta mutta epäilen että jos talouden toiselta osapuolelta kysytään, tulee sen olla musta.

Jos kuitenkin annan itseni hurahtaa ompelemaan tuollaisen sitten kun on se asunto ja paikka johon sen laittaisi niin millaisen tekisin? 
Kattotaan ensin kankaita:

Alessa oleva verhoilukangas kankaita.com:ista, aikas hieno!
Kauppana samainen kankaita.com, tätä tosin enää pakan loppu jäljellä..
Sitten siirrytään alekankaista johonkin aivan muuhun!

Marimekon Lokki-kangas, 37,00 € / metri

Marimekon Kaivo-kangas
32,56 € / raportti


Tän mä haluun!! Meiltä löytyy eteisestä limen värisenä tämä "pikku" canvastauluna (n. 1,5m x 1,7m) :)

Marimekon Kivet-kangas,
22,94 € / raportti
 Mikä tuo raportti sitten on? Suora lainaus Marimekon sivuilta:
"Marimekon kankaat myydään joko metreittäin tai raporteittain. Raportti tarkoittaa kokonaisen, toistuvan kuvion pituutta. Joidenkin kankaiden raportti on yli metrin pituinen ja kuvio suunniteltu käytettäväksi kokonaisena. Näitä kankaita emme myy metreittäin, sillä haluamme kunnioittaa kuvion kauneutta."

Marimekon Räsymatto-kangas, 37€/metri
Tämä on myös ihan mieletön! Eikä ihan niin mustavalkoinen kuin aiemmat!

Marimekon Siirtolapuutarha-kangas, 37,00 € / metri
Melkein sattuu silmiin! En tiedä mitä J tästä tuumaisi.. Mutta jos mä sen teen ihan omin pikku kätösin niin minä määrään kuosin! ;)

Marimekon Ananas-kangas,
37,00 € / metri
Tähän kankaaseen ihastuon jo monta vuotta sitten kun sisko teki siitä verhot :)

Marimekon kaikki kankaat ovat paksua ja jytkyä puuvillaa, luulisi kestävän! Varsinkin jos tekisi täytteen erilliseen pussiin ja huitaisisi tuon kankaan sitten siihen päälliseksi. Silloin saatettaisiin välttyä purkautuvilta saumoilta ja päällisen saisi pestyä jos ja kun siihen tulisi jotain taturaa..

Kankaita voisi löytyä tehtaanmyymälöistä hieman edullisemminkin, eikä tuota kuosia olisi pakko olla kuin toisella sivulla, maata vasten oleva voisi varmaan olla ihan jotain yksiväristäkin?

Malliltaan säkkituoli saisi olla ihan simppeli suorakulmio (huomaa että tuon insinöörin kanssa on tullut pyörittyä 5v!! Ei kuulunut aiemmin sanavarastoon, voin sen verran paljastaa :D )

Saisikohan noita kiinnitysrinkuloita tehtyä vaikka jykevistä purjerenkaista? Toki jos itse tuon teen niin se on sitten ihan vaan sisäkäyttöön eikä noita välttämättä tarvitse. Ihan niin rahoissaan tässä ei olla että Marimekkoa roudaisin aurinkoon haalistumaan? 

Nyt on saatu ideat ylös ja muhimaan :) Palataan asiaan sitten kun on se asunto, jonne tuon saisi! Siihen ei välttämättä mene enää hirveän kauaa.. katsotaan ;)

PS. Rasittaa! Haluaisin muokata fontin selkeämmäksi mutta blogger ei suostu yhteistyöhön :( Jostain syystä muokkaukset eivät mene läpi mutta jatketaan yrittämistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti