25.7.2013

Haaveilu sikseen ja toteuttamaan!

Nyt on taas tapahtunut kummia! 
Asunnon on vallannut epämääräiset kangaskasat, langanpätkät ja nuppineulat? Tuskastuneista "ei tästä mitään tule" -lausahduksista puhumattakaan!

Jep, otin siis ompelukoneen esille ja aloin päristelemään. Kirjoittelin jo melkein kuukausi sitten tässä postauksessa ompeluhaaveistani ja koska epätoivoisen kaupassa kiertelyn ja yhden nettitilauksen jälkeen löytyi vain maksimekkoja mallia makkarankuori, oli Eurokankaassa käynti edessä. Päässä alkoi soida välittömästä Mikko Alatalon hittiveisu kesäkiloista ja trikookankaasta :)
Oma kankaani oli printiltään tummansinistä, ei tuota päällimmäistä sävyä.
Eurokankaasta löytyi sinivalkoista raitatrikoota n. 13€/m hintaan ja sitä nappasin reilun metrin mukaani. 
Otin Zalandosta tilaamastani maksimekosta mallia ennen kuin palautin sen takaisin. Homman luulisi olevan ihan simppeliä mutta ei meillä..
"Ota nyt reilusti sitä kangasta vyötärölle! Oli melkoisen korni näky tämä Zalandon viritelmä.."
Siitä pitää huolen meidän oma Aulis Gerlander! Virallinen valvoja otti heti nukkumapaikakseen kangaskasan kun selkäni käänsin. Tuossa se on jo komennettuna pois, silti tassut kummasti hakeutuvat kankaalle. Tässä huushollissa mitään ei tapahdu ilman apuria ja jos jotain on lattialle jäänyt, se on automaattisesti herran mielestä hänen makuupaikkansa..  Puolet päivästä meni siis koiran poissa pitämisessä, tassuun mennyttä nuppineulaa tähän soppaan ei enää kaivattu!

Aikani mittailtuani ja soviteltuani nuppineuloilla kuorrutettua seuratelttaa (mittasin vähän tuhan ronskilla kädellä alkuunsa), alkoi malli hahmottua ja Singeri laulaa. Tuli taas useampaan kertaan todettua että vaikka perheessä on kaksi sosionomia, vain toinen niistä on myös artesaani! Onnistuin J: lle jutellessani leikkaamaan takakappaleeseenkin kaula-aukon yms.. 

Kaikkien odotusten vastaisesti tuo tekele kuitenkin valmistui tänään ja lähtee kaikessa komeudessaan meidän kesäretkelle mukaan Turkuun :)

Nyt eletään vaarallisesti, samaan aikaan blogissa melkein naamakuva ja melkein asukuva?!
Mähän oikein revittelen :D 
(Mekosta tulossa parempiakin kuvia, toivottavasti!)

Nyt nukkumaan, huomenna vuorossa varmaan pakkailua ja pyykkäilyä viikonloppua varten, silloin kutsuu Turku ja hotelli Caribia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti