11.7.2013

Kesäretki Vaskiluotoon

Vietettiin Waldon kanssa aamupäivä tänään Vaskiluodon ja Sundomin hollilla. 
Aloitettiin reissu visiitillä koirien uimarannalle, missä Waldo kahlaili hyvän tovin. Vesi oli tosi matalalla eikä uiminen onnistunut, olisi pitänyt mennä tosi kauas rannasta etteivät tassut olisi enää osuneet pohjaan! 
Enkä voinut päästää häirikköä irti kun joku mies kyttäsi meitä koko reissun ajan autostaan ihan rannan tuntumasta. Waldo ei setää onneksi huomannut enkä halua tietää minkälaisen hepslaakin olisikaan saanut jos mies olisi yhtäkkiä autosta pompannut. Tämä reissu mentiin siis flexissä rantavedessä pulikoiden.

Mamman uimamaisteri <3

Harmi, ettei Vaasassa ole tuon kummempaa uimapaikkaa koirille kuin liikennöidyn tien varressa oleva poukama :( Pitää katsoa jos käytäisiin uimassa oikein kunnolla viikonloppuna kun suunnataan ex-kotikaupungin maisemiin..

Kun koiruus ei päässytkään purkamaan energiaansa uintiin, kurvasin Vaskiluodon koirapuistoa kohti. Ja olipa aika kiva paikka! Vähän heinittynyt ja hoitamaton ehkä mutta iso ja varjopaikkoja täynnä. Luulin aluetta puolet pienemmäksi mutta aitaus olikin ihan kiitettävän kokoinen, osa hiekkakenttää ja osa metsikköä. 

Tosi yllättävää että meidän pallohullu löysi heti jotain etäisesti palloa muistuttavaa!

Se saikin kyytiä siihen malliin että poitsu joutui suihkuun meidän kotiuduttua! Sen verran reilusti tanner pölisi ;)
Sellainen päivä tänään meillä. Huomenna tosiaan nokka kohti Lapuaa, siellähän on melkoiset meiningit käynnissä kun naapuripitäjässä on Tangomarkkinat! En tiedä jos vaikka lähtisi tyrkylle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti