8.7.2013

Hot & Relax -studion testailua

Nyt on tehty jonkinlainen ryhtiliike salilla käymisen suhteen! 
Käytiin kaverin kanssa viime viikolla testaamassa Easyfitille jokin aika sitten avattua Hot & Relax-studiota eli tuttavallisemmin "lämpökämppää". Ohjelmassa oli 45 minuutin bodyjooga normaalia huoneilmaa lämpimämmässä tilassa. Tarkkaa lämpötilaa en tiedä mutta mututuntuma pyörii siinä alle 40 asteessa. Korjatkaa joku jos tiedätte paremmin :) 

Jooga oli pitkästä aikaa mukavaa, lukiossa kävin reilun vuoden kansalaisopiston joogassa, joka pidettiin lukion salissa perjantai-iltaisin ja ohjaajana toimi reilu 60v ylipainoinen setämies.. Koskaan ei tehty niin pitkiä ja vaativia liikkeitä kuin tässä Easyfitin joogassa tehtiin! Plussaa siitä ja tullaan toistekin :)

Äsken kotiudun infrapunasaunan kautta salilta, tänään vetäistiin 45 minsan fitness pilates samaisessa studiossa. On kyllä mukava kokemus! Normaalisti olen notkea kuin näkkileipä mutta tuolla lämmössä venyttely ja äheltäminen ei tunnu läheskään niin epämukavalta kuin se voisi tuntua. Vaatetusta ei paljoa tarvinnut ja pitkähihainen oli turhan paksu näihin lämpötiloihin, hiki ei kuitenkaan virtaa eikä lämpö millään lailla häiritse eikä tukahduta. Itseasiassa sen unohtaa melko pian ja huomaa taas kun astuu salista pois! Varmaan varsinkin talvella tuo on mukavaa vaihtelua vetoisille jumppasalin lattioille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti