22.4.2014

Hiushaaveiluja häihin

Sovittiin viime kampaajakäynnillä että keräilen ensi kertaa varten kuvia kampauksista, joista otettaisiin ideoita mun hääkampaukseen.
Keräsin niitä tänne niin ovat varmassa tallessa :) 
Oman tukan lähtötilanne on kutakuinkin tämä:

Pari kkuukautta vanha kuva mutta pituus täsmää aika hyvin!

Tukan olisi tarkoitus olla puoliksi kiinni ja loppuosa kiharrettuna auki. Tätä tupeeta on kasvatettu niin kauan, ettei edes kampaajani suostu vetämään sitä tiukalle nutturalle, tässä suunnitteilla olevassa kampauksessa värikin pääsee kunnolla oikeuksiinsa!


Tämä ja ylempi kampaus ovat suosikkejani, en halua mitään liian sliipattua lookkia vaan luonnollisen pehmeät kiharat ja ehkä osan tukasta letitetyksi. Tykkään myös siitä, ettei etutukkaa ole vedetty suoraan taakse, mulla on niin iso otsa että se varastaisi koko shown jos se päästettäisiin täysin esille!



Tässä viimeisessä tykkään tosi paljon letitetystä tukasta, kampauksessa saisi olla jonkin juju ja tuo olisi kyllä nätti :) 
Siihen saisi hunnunkin kiinnitettyä varmaan aika vaivattomasti jos nyt siihen päädyn!

Laitan nyt vielä hunnustakin kuvan vaikka en oo vielä aivan varma tuleeko huntu vai ei.. Päätöksiä, päätöksiä..


Mikäli huntu tulee, siinä pitää olla pitsiä. Siitä en tingi :D

Tällaista tänne, olisi vaikka mitä kirjoiteltavaa, mm. pääsiäisen reissu Tallinnaan mutta ei meinaa ehtiä millään! Hääjärjestelyt ovat onneksi kohtuullisen hyvällä tolalla, niistä ei oo mitään järjetöntä stressiä tällä hetkellä :)

Nyt nukkumaan, pääsiäinen painaa vieläkin silmäluomissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti