7.4.2014

kiirekiirekiirekiire..

Huh, nyt on taas vipinää tämän naisen arjessa!
Enhän mä viikonloppuna mitään ehtinyt kirjoitella, lauantaina istuttelin siemeniä ulkosalla sillä välin kun miehet asenteli meille kodinhoitohuonetta (siitä juttua myöhemmin!) 
Sunnuntaina laiskoteltiin, siivottiin ja suunniteltiin kutsuja häihin. Ja niistä tuli niin hienot!! J toteutti, mä ohjeistin ja aikaa meni pari tuntia erilaisten fonttien ja värien kanssa värkkäillessä. Vielä pitäisi hääinfo tehdä ja ottaa yhteyttä painotaloihin mutta nyt ei kerkiä! 

Huomenna nimittäin kutsuu Kuusamo ja Rukan rinteet. Edelliskerrasta on kohta kuusi vuotta ja silloin kotiuduttiin kaikki hullun ökätaudin kanssa, sormet ristiin että se jäisi nyt saamatta. Lähdetään reissuun äidin, isosiskon ja siskon kahden poitsun kanssa. Luvassa on aiankin paljon laskettelua ja varmaan vähän Angry birds puistoilua :) Siitäkin lisää myöhemmin! Kotiudutaan lauantai-iltana joten ehkä alkuviikosta voisi olla jotain postailtavaa, riippuu ihan fiiliksistä.

Ja tulevana lauantaina alkaa viimeiset kolme kuukautta neiti B:nä ennen kuin musta tulee rouva K! Siinä ajassa pitäisi karistaa vielä pari kiloa ja reissata Vironmaalle kahden kaason kanssa muun häppeningin lisäksi. Paljon on siis hommaa tiedossa, kukahan tämän kaiken ehtii toteuttaa? ;)

Tää lähtee nyt pakkaamaan ja täyttämään opiskelijan arvioinnin loppuun, tulipa aikuinen fiilis olla ensimmäistä kertaa ohjaajana eikä enää opiskelijana ;) Huomattavasti rennompaa hommaa!
Mutta nyt tack å adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti