Pitkästä aikaa jaksoin värkkäillä omaa lemppariruokaani, kaali-jauhelihapataa! Tai niin kuin Mumma sen nimesi, kaaliröhnää :D
Uuden vuoden coleslawista jäi puolikas kaali pyörimään kaappiin, se päätyi tällä ohjeella pataan tänään jauhelihan ja koskenlaskija juuston kanssa.
Eväs ennen koskenlaskijaa |
Satsi oli aluksi niin runsas että se piti jakaa kahteen osaan, kaalin kypsyttyä ne onneksi mahtuivat samaan kattilaan.
Oon roudannut lähes kaikki meidän vanhat keittoastiat kirpparille uuden induktiolieden tieltä. Kaapista löytyy enää tasan nuo kuvan kattila ja paistinpannu sekä kaksi pikkukasaria!
Kuva Pirkan sivuilta |
Eihän tuo mun versio miltään gourmet-ruualta näytä mutta maku oli sitäkin parempi. Siitä kertoo sekin että J suostui nyt ensimmäisen kerran tekemääni kaaliruokaa! Tätä voi tehdä siis toistekin kun ei tarvi yksin tuhota kaikkea, vaikka ei sekään ongelmia tuottaisi :)
Nyt kun pahin ähky alkaa olla selätettynä, pitäisi lähteä pakkaamaan astioita. Sain S:ltä tosi hyviä muovilaatikoita tätä hommaa varten :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti