2.7.2014

Tylsyyden tyrmääjät häihin

Koska meillä vietetään "lapsellisia" häitä, on mulle tärkeää että lapset tulevat viihtymään häissämme siinä missä aikuisetkin. Mun mielestä on ihan turha naputtaa siitä, miten lapset pilaavat metelillään ja juoksentelullaan juhlat jos ei ole itse vaivautunut järjestämään virikkeitä pienimmille juhlijoille!
Toki lapsista lähtee aina ääntä mutta siihen nyt on totuttu jo töissäkin, enkä osaisi kuvitella meille häitä ilman lapsia. 
Noh, mitä sitten keksin tylsyyden poistajiksi nuorimmille? 

Puuhavihot, joista löytyy erilaisia hääaiheisia tehtäviä pienille ja vähän isommillekin vieraille.
 Ekalla aukeamalla on kehykset omaa kuvaa varten ja paikka nimelle, ipanoita on noin 12 zipaletta eli suuri vaara olisi että nämä menisivät illan huiskeissa sekaisin ilman nimeä. Tein näitä 3 extrapainosta kaiken varalta :)
Lisäksi löytyy 5 virhettä -tehtävä.
 Sitten löytyy kaksi labyrinttitehtävää ja kakun koristelujutska. Piti lisätä nuo tipuset tuonne, ettei tulisi liian tyttömäistä fiilistä!
Kolmannella aukeamalla on pisteiden yhdistämistehtäviä, toinen ei oiken tulostunut kunnolla mutta en jaksanut alkaa tulostamaan enää uusia. Korjailin pahimpia suttuja kynällä ja se saa nyt riittää.
Sidoin vihot yhteen juuttinarulla, jota tullaan koristeluissa käyttämään muutoinkin.

Neljäs aukeama alkaa ristikolla, jossa on kysymyksiä hääpariin ja häihin liittyen. Tässä pienimmät joutuvat turvautumaan vanhempien apuun mutta isommat saavat vähän haastavampaa tekemistä. Sitten löytyy tuollainen pikkutarkka värityskuva, siinä tulostus meni vähän liian keskelle mutta sekään tuskin haittaa menoa, on ainakin itsetehdyn näköinen!
Viimeiset sivut koostuu sanasokkelosta ja värityskuvasta. Sokkelossa on osittain samoja sanoja kuin ristikossa edellisellä sivulla. 

Toivottavasti tästä riittäisi tekemistä edes osaksi aikaa! Lisäksi lapsille jaetaan saippuakuplatuubit, niiden kanssa yleensä viihdytään niin kauan kuin kuplia riittää.
Veikkaan että karkkibuffetin avauduttua viihtymistä ei tarvitse enää murehtia ;)

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Onnea tuoreelle hääparille! Eksyin blogiisi ja luin mielenkiinnolla postauksiasi, sillä olemme itse järjestämässä häitä syksyllä 2015 mahdollisesti myös Ritamäen lavalla <3 Odottelenkin innolla, onko häistä tulossa lisää kuvamateriaalia, koristelu ainakin vaikuttaisi olevan todella upea! :)

    Tämä puuhavihko lapsille on todella hyvä idea! Mitä kautta löysit nuo tehtävät vihkoon? On niin hyvä idea ja kaunis toteutus, että aion itsekin kokeilla tehdä tuollaiset, jos osaan. Meille on nimittäin tulossa n. 30 eri ikäistä lasta (vieraita tulossa yhteensä n. 130) :D

    Terveisin, Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Meillä on ollut epäonnea kuvien kanssa, emmekä ole saaneet muutamaa maistiaista lukuunottamatta niitä vieläkään itsellemme. Jos hyvin käy niin vielä tänään saan linkin kuvien nettigalleriaan, siksi täällä päivystänkin! :D

      Löysin osan tehtävistä googlettamalla englanniksi puuhatehtäviä ja osan tein itse koska esim. sanasokkelon ja ristikon kysymykset koskivat meitä henkilökohtaisesti. Olivat kyllä suosittuja, olisi saanut olla vieläkin enemmän! Osa kun teki monta lehtiötä täyteen :D

      Teillehän on tiedossa suuret häät, meillä vieraita oli noin 80! Lava toimi kyllä pitopaikkana moitteettomasti, toivottavasti se sopii teidänkin tärkeään päiväänne! :)

      Poista