27.12.2013

Lahja J:n kummitytölle - Virkattu My Little Pony!

Yhdessä postauksessa vilahtikin jo otus, joka pääsee nyt parempaan esittelyyn.

Päätin jo marraskuussa tehdä jotain itse lahjaksi J:n kummitytsylle, neiti melkein viis veelle. Tein reissun Kauhavan kangasaittaan ja sieltä löytyi passeli lanka tähän tarkoitukseen.

Valinnanvaraa löytyy! Tällaisia lankahyllyjä oli monta perätysten muista käsityömatskuista puhumattakaan.

Tämä poni sai värinsä vasemmasta Rozettin langasta.

Koska Pinkie Pie on ollut suosiossa jo reilun aikaa, päätin värkkäillä sellaisen ja tällainen siitä lopulta tuli:


 Harja on 7 veljestä, silmät ja ilmapallot on tulostettu silitettävälle paperille ja silitetty kankaaseen. Ilmapallot jaksoin vielä ommella kiinni mutta silmät on pikaliimattu!



Viime hetkiin asti olin varma, etten anna tätä S:lle ollenkaan koska se näytti ennen silmien ja harjan asennusta sialta :D J on saanut monet naurut ennen aattoa kun tämän kanssa on tuskailtu!
Ohjeen otin täältä blogista, pieniä käännöstöitä se vaati ja purkamistakin mutta onneksi lopputulos oli neidille mieluinen!

Pinkie pääsi heti kovaan käyttöön ja aattoyön nuo nukkuivatkin yhdessä :)
Ihan heti en käsitöihin ehdi tarttua kun muutto iskee päälle mutta tuon nypläämisen jälkeen pieni paussi onkin paikallaan! Saatan kyllä tehdä toisen esim synttärilahjaksi jos ponit ovat vielä silloinkin näin kova juttu neidille!

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt vasta huomasin sun viestin mun blogissa! Hieno tää Pinkie Pie! Hyvä idea nuo tulostetut silmät, itse tuskailin silmien kanssa kun niistä tuli niin paksut siitä huovasta. Onko nuo silmät pysyneet hyvin paikoillaan leikeistä huolimatta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totesin heti, ettei tuu onnistumaan noiden silmien teko muuten :) Tuo konsti oli aika kätevä!
      Ei ole ainakaan kuulunut palautetta silmien tippumisesta, näen neidin tuossa parin viikon päästä niin samalla teen tarkastuksen ponille ja korjailen jos on tullut kovasti osumia!

      Poista