13.12.2013

Uutta asuntorintamalla

Noniin, asuntoasiaa taas jonkin pituisen tauon jälkeen. Mistähän tässä tietäisi edes aloittaa? Jos vaikka siitä että nyt näyttää aika hyvältä! :) 
Bongasin tämän nykyisen kohteen noin kuukausi sitten ja ensin käytiin tsekkaamassa se isän kanssa. Kun talo näytti hyvältä niin vein J:nkin näyttöön ja sen jälkeen onkin pohdiskeltu, mitä tuon kanssa tehtäisiin.
Molempia kiinnosti kyllä omakotitalo mutta niiden hinnat on monesti turhan korkeita tai kunto liian huono. Siksi ollaan pääasiassa etsitty rivareita ja tämä osui silmiin vähän vahingossa.
Kohde on siis omakotitalo, vähän reilu 10v vanha ja yksikerroksinen mukavan kokoisella pihalla vähän syrjemmällä Vaasassa. Huom, kuitenkin Vaasan puolella J:n onneksi, se ei ollut järin innostunut Mustasaaren puolen asunnoista :D

Päätettiin jättää tarjous, joka oli reilusti pyyntiä alhaisempi. Pyynti kohteessa oli reilusti yläkanttiin asetettu ja myyjä tulikin heti meitä vastaan melko reippaasti, onneksi! Reilu viikko palloteltiin tarjouksia puolin ja toisin, välissä pidettiin näyttöjä siltä varalta jos paremmin tarjoavia ostajia ilmaantuisi. Kiinnostuneita kyllä tuli mutta meillä oli kaikki asiat kunnossa kauppoja varten ja vietiin sitten tämä kisa nopealla toiminnalla! 
11.12.13 päivämäärällä käytiin kirjoittamassa esisopimus asunnon ostosta :) Nyt vain odotellaan tarvittavien kartoitusten tekemistä ja pidetään peukkuja, ettei mitään kauppoja estävää löydy! 

Laitan yhden kuvan tähän loppuun, mikäli kaupat tulee niin näitä on varmasti luvassa enemmänkin :)

Jos kaikki menee hyvin niin tää keittiö on kohta mun meidän! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti