18.2.2014

Häämajoitus

Tämä onkin vähän tuottanut päänvaivaa!
Häät vietetään Lapualla ja noin puolet vieraista on sellaisia, joilla ei ole lapsuudenkotia tai vastaavaa majoituspaikkaa lähettyvillä. Osa ajelee varmasti illaksi kotiin mutta esim. kaasot saavat viettää koko viikonlopun maalaismaisemissa Lapualla :D
Samaan aikaan Seinäjoella humpataan Tangomarkkinoiden tahtiin joten siellä on hinnat pilvissä ja huoneet vähissä. Mitä paikkaa siis suosittelisi kauempaa juhliin tuleville?
Tutkin tätä jo puolisen vuotta sitten ja nettiä selaillessani esiin tuli uusi huoneistohotelli vain 9 kilsan päästä juhlapaikalta. Olin jotenkin unohtanut tuon olemassaolon kokonaan!

(Kaikki kuvat lainattu täältä)



Näihin Simpsiönkullaksen maisemiin siis lopulta päädyttiin. Kullas on tosiaan huoneistohotelli, jonka pääasiallinen käyttötarkoitus on laskettelijoiden majoittaminen. Nyt myös kesämatkailijat ovat sen löytäneet ja tuurilla me sekä kaksi kaasoani saimme viimeiset huoneet varattua tuolle viikonlopulle! Tangoilijat ovat löytäneet näemmä tiensä Lapuallekin..

Sviittinä toimii ylimmän kerroksen kaksio ja koska paikka on Simpsiö vuoren laella, ovat maisemat melko makeat parvekkeelta!




Ulkoapäin puitteet ovat kunnossa eikä sisätiloissakaan ole moittimista.


 Huoneita on yhteensä 18kpl, 25m2 yksiöitä ja 45m2 kaksioita, kaikista löytyy sauna, oma parveke ja keittiö, hintaan sisältyy vielä buffetaamiainen. Ihan hyvä varustetaso eikä hintakaan ollut paha! 

En olisi uskonut että jo nyt on tangovieraat vallanneet hotellin niin täyteen, että helmikuun puolivälissä on vaan pari kämppää vapaana! Tytöt varasivat omat huoneensa tänään ja äsken kävin katsomassa varaustilannetta, hotelli oli täynnä! 
Ei onneksi mennyt hilkulle tämäkin homma! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti