4.2.2014

Ruokailuryhmä-episodi

Kirjoittelin tuossa aikaisemmin pähkäilyistä ruokailuryhmän suhteen. 
Päädyttiin Askon malliin ja perjantaina se kotiutui meille,  saatiin se mun vanhemmilta tuparilahjaksi!  KIITOS!  <3

Haettiin ryhmä meille perjantaina ja kasattiin se lauantaina. Paketit olivat enemmän tai vähemmän kärsineitä ja jännitin lähinnä tuolien kuntoa mutta niissä ei ollut mitään moitittavaa. Kun pöydän jalat oli ruuvattu kiinni ja pöytä kiepsautettiin ympäri, paljastui kannesta tämä:


Että näin! Pahvilaatikosta löytyi juuri tuosta kohtaa tälli, varmaan jollain trukkipiikillä puhkottu. Lisäksi yksi lista puuttui jatkopalan toisesta päästä. 
Hieman kiehui mutta maanantaihin mennessä olin vähän tasoittunut ja soitin Askoon. Siellä oli juuri vastaanotettu samanlainen reklamaatio eli runtua on tuo kuljetus saanut! Sovittiin että pöytä menee takuuseen ja uusi tuotiinkin tänään kotiin ja vanha lähti esittelykappaleeksi Askoon.

Jotta tämä ei menisi helpoimman kautta, ei rumba loppunut vielä tuohon! Pidensin pöydän ja huomasin jatkopalan olevan heikossa jamassa, pieniä koloja siellä täällä, väri oli kellertävä ja yksi nurkka pyöreänä. 
Mietin jo kehtaanko soittaa enää, pitävät mua varmaan jonain kahelina valittajanaisena! Onneksi sieltä oli yritetty soitella ja sain sitten siitä verukkeen soitella takaisin. Nyt on sitten uusi jatkopala haettu ja ehjältä näyttää, toivottavasti vastoinkäymiset olisivat tämän osalta tässä!!
Löytyi samalla Jonnan tytsyn pupukin tiskiltä :)

Laitan huomenna tähän vielä kuvan ryhmästä omalla paikallaan, nyt on turhan hämärää alkaa kuvailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti