8.2.2014

Polttopuiden säilytysongelmia..


Nyt kun meillä on oma, ihana kaakelitakka, on meillä myös vähintään sylillinen puita pyörimässä olohuoneessa! Juuri sillä hetkellä tarvittavat mahtuvat kyllä puukoppaan mutta seuraavaa kertaa varten haetut puut ovatkin sitten ongelma.. Niiden olisi hyvä kuivaa hetki jossain suojassa ennen polttamista, tällä hetkellä ne hengailee pahvilaatikossa!

Sisko tarjosi meille vanhaa puuarkkua ja se oli jo meille tulossakin ennen kuin tätsyn pikku himohamstraaja ehti väliin ja täytti sen leluillaan :) Enkä aio sitä pois poitsulta pyytää jos on itse innostunut lelut järjestelemään, tätsy saa luvan keksiä korvaavan ratkaisun!

Niitä on nyt tullut selattua netistä, mm. Ikeasta (elättelen toiveita että pääsisin sinne la tai su).

Byholma rottinkiarkku. Tosi hieno mutta heräsi ajatus arkusta, jota voisi käyttää vaikka istuimenakin, sitä tämä ei ainakaan kestäisi..

Stuva-säilytyspenkki, ihan kiva ja istumisen kestävä, tähän voisi askarrella jonkun pehmusteen päälle! 
EDIT: Nyt sitten huomasin, ettei tätä Stuva-penkkiä saa Tampereen Ikeasta valkoisena :(
Stuva-säilytyspenkki nro 2, halvempi versio. Tässä ja tuossa edellisessä epäilyttää vaan tuo vetolaatikko, onko se kaikista käytännöllisin puuhommissa?

Tai sitten voisi teetättää jollain näppärällä puusepällä perinteisen säilytyslaatikon saranakannella ja vetäistä sen valkoiseksi mutta mahtaakohan se maksaa hunajaa? Nuo kaikki Ikean versiot on alle satkun juttuja mutta eipä niitä oikein voi käsityönä tehtyihin verrata!

Ans kattoo ny mitä me keksitään, nykyinen puukoppakin on väliaikaisratkaisu, ripa on sähköteipillä kasassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti