13.3.2014

Vaasa City Storm

Käväisin töistä päin kaupungilla katsomassa, onko erityisesti Rewell Centerin vallannut tapahtuma mistään kotoisin vai löytyisikö sieltä jotain alejuttuja.
Väkeä oli aika maltillisesti vielä silloin paikalla ja hyvin pääsi shoppailemaan ilman kyynärpäätaktikointia!

Ensimmäisenä suuntasin Biancon entisessä tilassa olleeseen Pop Up Storeen, josta löytyi mm. kuvan alalaidassa mainittujen valmistajien vaatteita. Alennukset oli kyllä tosi hyviä (-30% & -50%) ja tavaraa paljon mutta pieni miinus tulee sovitustilan puuttumisesta. Olisi ollut ihan kiva sovitella muutamaa aleneuletta mutta se ei nyt onnistunut.


Lähdin pois kahden trikoopipon kanssa, yhteensä 6e tuhlasin niihin :D Huikeeta shoppailua!
Käppäilin pikavauhdilla lähes kaikki vaateliikkeet läpi etsien uusia mustia housuja mutta jo toisessa liikkeessä iski armoton kuumuus ja annoin asian olla. Ei ole enää talvikamoissa mitään asiaa tuonne!

 Olisi kyllä housukaupoille asiaa.. Tänään ikivanhat farkkulegginsit sanoivat sopimuksensa irti kun kyykin lattialla lasten kanssa! Päiväuniaikana parsin ne pikaisesti kokoon jotta pääsin kaupungille, kokoajan piti varoa pudottamasta mitään lattialle, kyykkäystä nämä eivät tosiaan enää kestä!

Onneksi tikkaus piti hyvin ja selvisin kaupunkireissusta ilman reikiä. 
Löysin vielä juuri ennen lähtöä Vero Modasta maksimekon ensi kesäksi!

Tykkään :) Enkä köyhtynyt kuin 12e! Viime kesänä heräsin näihin maksimekkoihin vähän myöhään ja jouduin värkkäämään sellaisen itse kun ei kerta mitään kivaa enää kaupasta löytynyt. 
Hetken varmaan joutuu vielä odottamaan mekkokelejä mutta nyt valmistautuminen on aloitettu ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti