27.8.2015

Päällinen hoitoalustaan

Alkuraskauden aikaan haaveilin mm. Färg&Formin pilvikuosisista hoitoalustoista.
Kuitenkin tuollainen rapiat 40e tuntui vähän paljokkaalta ja asia jäi harkintaan.
Sitten kuulin että siskonpoikien vanha alusta on ollut lainalla serkkuni lapsilla ja nyt sille ei enää ole heillä tarvetta. Otin sen ilolla vastaan, sillä on vähän tunnearvoakin kun kummipojalle olen siinä 10 vuotta sitten opetellut vaippaa vaihtamaan :D

Väri oli aika räikeä oranssi mutta pinta oli täysin ehjä, yllättävän hyväkuntoinen ollakseen 10 vuotta vanha ja käytetty viidellä lapsella!


Kuitenkin kun Eurokankaassa tuli vastaan kivan harmaa vahakangas, en malttanut olla ostamatta palaa hoitoalustan päällistä varten.
Netistä on tullut vastaan keskusteluita, joiden mukaan vaha- tai kernikankaalla ei saisi päällystää hoitoalustoja, ettei muovisesta pinnoitteesta irtoa haitallisia kemikaaleja vauvaan. Laskin kuitenkin vauvan olevan niin pieniä aikoja alttiina paljaalle kankaalle, ettei suurta riskiä todennäköisesti ole. Monesti välissä on jokin harso tai pyyhe, varsinkin jos alustalla köllötellään pitempiä aikoja kerrallaan.

Päällisen takaosa, keskellä sauma, jonka kautta patjan saa pois.
Vahakangas kestää pesun 40 asteessa, tein päällisen tämän ohjeen tyyliin ja se on tosi helppo heittää koneeseen jos pelkkä rätillä puhdistaminen ei riitä. Malli on ihan samanlainen kuin tavallisessa tyynynliinassa.


Siinä se odottaa käyttäjäänsä :)
Ikean pakettikin odottaa lähipostissa noutoa, saa J tulla kantamaan heti kun kotiutuu kertausharjoituksistaan. Tilasin kaikkea pientä härpäkettä kodinhoitohuoneen vaippanurkkaukseen, toivottavasti ne toimii kuten oon suunnitellut!
Pistän sitten kuvaa tulemaan kun kaikki on valmiina, hengitystään ei ehkä kannata odotellessa pidätellä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti