11.3.2013

Fat2fit-projektin alkuraportti

Tässä on nyt suunnilleen kuukauden verran tullut katsottua tavallista tarkemmin, mitä suuhuni pistän. Kirjoittelinkin tästä eväsrempasta jo tässä postauksessa ja samoilla linjoilla on jatkettu tähän asti jos viime viikonlopun 4v synttäriherkkuja ei lasketa :)
Alkuunsa paino ei liikkunut mihinkään mutta se kamalin pöhötyksen tunne oli kuitenkin menettänyt kovimman teränsä. Huomasi kyllä, ettei tullut leivän kanssa mässäiltyä!
Viime viikolla paino nytkähti alas 2kg verran, se jos joku sai suupielet ylöspäin :) Ehdin salille vain kerran, sillä päivistä vei tunteja mm. pakastimen sulatusprojekti ja ilta teatterissa työkavereiden kanssa. Eli panostukseen nähden oikein mukava lukema!
Nyt on taas palattu ruotuun ja huomenna olisi tarkoitus suunnata salille töistä päin vähän huhkimaan. En silti taida aamulla käydä puntarilla, vähän tuon viikonlopun jälkeen tuntuu siltä, ettei se kannata ;)

Ajattelin kokeilla juoksukoulua, jonka ohjelman löysin kälyni kautta viikonloppuna! Juokseminen ilman tajutonta tuskaa ja tukehtumisen tunnetta on enempi tai vähempi ollut haaveissa aina ja koska nuo ohjeet tuntuvat toimivan muillakin ei-maratoonareilla alkuun pääsyssä, on niitä pakko kokeilla! Olisi ihan mieletöntä juosta se 30min lenkki, sillä sellaiseen en ole koskaan pystynyt. Jo koulun 1,5km juoksutestit tuottivat tuskaa :/ Nyt siis kokeillaan, kuinka Mamman käy!

Tästä pääsee juoksuohjelmaan, jolla olisi tarkoitus päästä edes siedettävään juoksukuntoon :)

Tack och adjö! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti