21.3.2013

Shoppailua Elloksella :)

Eilen innostuin taas vaihteeksi menemään Elloksen nettisivuille kun sain sinne 15€:n lahjakortin sekä ilmaiset toimituskulut seuraavaan tilaukseen. Tilasin meille uudet käytävämatot eteiseen jo tammikuussa ja koska niiden saapuminen lykkääntyi, lähetti Ellos siitä hyvityksenä tuon lahjakortin :) Aika hyvä palvelu! Toki mattojen toimitusaika meni jo ostohetkellä maalis-huhtikuuhun, joten enpä ole niitä vielä edes kaipaillut.

Ostoskoriin klikkailin mm nämä:

 Juoksukenkien hankinta on nyt pari viikkoa pyörinyt mielessä kun oon juoksennellut juoksukoulun ohjelman tahtiin juoksumatolla. Entisenä jalkavammaisena haluan satsata kenkiin, etteivät vanhat vaivat iske uudelleen! Nämä Reebok Rincon Trail- juoksukengät pääsevät testiin jo ensi viikolla jos toimitukset menevät nappiin!

Toiset ehdokkaat lenkkikengiksi ovat nämä Adidaksen CC Chill-tossut, jotka eivät normaalisti osuisi ihan ensimmäisten kenkien budjettiin (99€) mutta sain alekoodilla 40% alen näistä joten hintaa jäi vähän yli 50€! Ei paha, toivoisin että nämä sopisivat! Haluaisin kengän, jossa ei olisi turhia tukia vaan joka matkisi mahdollisimman hyvin paljaalla jalalla juoksua!

Tähän huppariin ihastuin tosi paljon! Kevääksi ja kesäksi tosi pirtsakka väri. Tämän toimitus meni vasta ensi kuun puolelle, ei onneksi kauhean kauas kun nyt on jo maaliskuu lopuillaan :)


Nämä löytyivät alelaarista, en ole aikoihin (jos koskaan) omistanut näin vaaleita farkkuja, kattotaan nyt minkä tuomion nämä saa! Voi olla että menee palautukseen mutta kun halavalla sai..

Tätä áhkká :n sadetakkia kuolasin jo viime syksynä mutta 99€ tuntui vähän paljokkaalta vaikka takki onkin laadukas. Nyt kun olen talven hiihdellyt áhkká :n toppatakissa, tykästyin merkkiin tosi paljon. Ei tarvinnut kahta kertaa harkita tämän ostoa nyt kun sen sai puoleen hintaan! Päiväkodissa tämä tulee olemaan ihan paras! :) Valkoinen väri olisi houkuttanut tosi paljon mutta sain pidettyä järjen mukana, jos riisun sen lähellä yhdetkin kurahousut niin se on entinen!

Lopuksi vielä tämä heräteostos isolla H:lla!! Ostin nämä verhot pelkästään ihanan kankaan takia :P Meillä ei todellakaan ole nyt näille paikkaa mutta taas kun alelaarista halavalla sai.. ;) 

Kevät näyttää näiden perusteella tosi värikkäältä, jee! :) On tässä ihan tarpeeksi harmaissa ja mustissa jo kuljettuin, nyt on värien vuoro.

Nyt nukkumaan, tänään on ollut vähän turhankin tapahtumarikas päivä! Siitä lisää stooria vaikkapa huomenissa.. Nyt moroo! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti