13.7.2015

Pientä piharemonttia

Meillä on ollut alusta asti (tammikuu 2014) ajatuksissa, että nykyinen terassi täytyy uusia.
Se ei ole turvallinen eikä kyllä kovin käytännöllinenkään, mm. kaiteet olivat lahonneet huonoon jamaan.

Viime kesä vierähti äkkiä ohitse häiden suunnittelussa ja niistä toipumisessa ja terassiprojekti sovittiin tämän kesän hommaksi. Pieneksi aikatoiveeksi (rajaksi) esitin syyskuun lopun, vauvalla saisi olla katettu suoja, johon uskaltaa jäädä vaunuissa nukkumaan.

Viikko sitten alkoi tapahtumaan kunnolla kun J innostui iltahommikseen purkamaan vanhan terassin pois. Kaiteet oli kirjaimellisesti potkaistu pois tieltä jo aiemmin :)
Waldo ei jaksanut hämmästellä isännän touhuja sen enempää, pallon heittely monttuun oli paljon hauskempaa!
Viikon aikana onkin sitten tapahtunut ihan kiitettävästi edistymistä!

Etupiha täyttyi lautatavarasta ja takapihalta puuttuu terassi, kulkureitit käy vähiin! Lomalainen saa rauhassa linnoittautua sisätiloihin..
Uuden terassin alle jää valtava kukkapenkki, josta on toukokuusta lähtien evakuoitu kukkia turvaan mm. siskon ja äidin puutarhoihin
Laitoin facebookin kirppikselle ilmoituksen kukista, meinasi mennä inbox tukkoon kun väki innostui näistä niin kuin ilmaisista ämpäreistä! 

Lauantaina alkoi kunnon hässäkkä kun J:n kaverit ilmestyivät paikalle kaivinkoneen kanssa.


Kukat lähtivät iltapäivään mennessä uusiin koteihin ja terassin perustuksia päästiin ruuvailemaan.


Joistakin kuvakulmista tulevaa pystyy jo hahmottamaan mutta kyllä totuus paljastuu tuosta oikeanpuoleisesta kuvasta. Kaikki on ihanasti rempallaan!

Tekemistä siis riittää! Nyt vuorossa on pihan siistimistä, ärsyttää kun ei itse pysty touhuamaan tuolla niin paljon kuin tahtoisi, selkä ei kesä kantamista ja lapiointia kuin pienissä pätkissä. Lomalla olisi aikaa hääräillä vaikka aamusta iltaan ulkona mutta täytyy tyytyä sisähommiin, ettei kesäloma muutu saikuksi.

Nyt kirppikselle! Vaasaan avattiin uusi kirppis ja avajaistarjouksena oli 2 viikkoa 16e:lla, hyvin on kauppa käynyt ensimmäisten päivien perusteella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti