21.7.2015

Uimapuku rantapallolle

Otsikko taitaa kertoa kaiken oleellisen, äitiysuimapuku on ollut hakusessa jonkin aikaa.
Huom! Postaus ei ole tehty mainostusmielessä eikä yhteistyössä mainitun nettikaupan kanssa vaan ihan vilpittömän vinkkinä muille mammamallisia uikkareita etsiville :)


Ostin Lidlistä kivannäköisen raitauikkarin mutta ei ollut kyllä toivoakaan, että se tämän pötsin kanssa passaisi. Pituus jää liian lyhyeksi vaikka edessä onkin extrakangasta rypytettynä. Tämä saa jäädä odottelemaan sitä päivää kun maha on kaventunut.. eli kirpparia! 

Oli siis pakko turvautua ihan oikeaan äitiysuimapukuun. Muuten bikinit varmasti ajaisivat saman asian mutta haaveissa on mennä elokuussa joko vesivyöjuoksemaan tai vesijumppaan, eikä bikinit oikein sovi uimahalliin varsinkaan nyt.

Selailin netin tarjontaa pari päivää, samat mallit tuntuivat pyörivän joka nettikaupassa. 
Kaikista kivoimmat mallit löytyivät Bella Bambina:n sivuilta.
Pähkäilin näiden kahden välillä jonkin tovin:
(Linkeistä pitäisi päästä tuotteiden sivuille)

Tankini navy white                                  Tankini red dot
Molemmat ovat kaksiosaisia ja alaosa nousee korkealle vatsan päälle, pitkäselkäisenkin pötsin pitäisi siis näissä peittyä.


Pähkäilyn ja armottoman selailun jälkeen päädyin tähän punaiseen uikkariin, se on tarpeeksi erilainen kuin tuo Lidlistä ostamani plus siinä ei näy heti jos hiuksista lähtee väriä uidessa. Monesti niskan taakse solmittavat bikinit täytyy olla mustia, muuten ne ajan saatossa saavat punertavan sävyn tästä reuhkasta.

Tein tilauksen eilen, nyt vaan pidetään peukkuja tuon sopivuudesta! 
Varmaan loppuviikosta pääsen sovittelemaan, se vasta onkin mieltä ylentävää puuhaa se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti